MMI touch

Audi A8 spojuje nový stupeň inteligence s příkladně jednoduchým ovládáním. Ovládací systém MMI (Multi Media Interface) přináší průkopnickou inovaci: v kombinaci s navigačním systémem může být vybaven touchpadem. Prostřednictvím funkce MMI touch může řidič intuitivně ovládat mnoho funkcí – například může zadat cíl navigační soustavě psaním písmen na touchpad.

Paket samostatných zadních sedadel v kůži s business sedadlem

Exlusivní paket pro ředitele: business sedadlo s elektricky ovládanou výsuvnou opěrkou pro nohy v opěradle sedadla spolujezdce, masážní funkce se 4 programy včetně dálkového ovládání; Rear Seat Entertainment; pouze pro verzi Long

Audi pre sence

Systém pro snížení následků možné nehody. V závislosti provedení např. napíná přední bezpečnostní pásy, zavírá okna, aktivuje plné brzdění.

Asistent pro jízdu v noci

Snímá pomocí termovize oblast před vozem a zvýrazní rozpoznané chodce ve vzdálenosti cca 15-90 metrů. Pokud systém zjistí hrozící kolizi mezi vozem a chodcem, změní barvu označení chodce na displeji ze žluté na červenou a rozezní se signál.

quattro se sportovním diferenciálem

Elektronicky řízený sportovní diferenciál rozděluje hnací síly variabilně mezi zadní kola. Zajišťuje vynikající schopnost akcelerace v zatáčkách a stabilizuje vůz při reakcích na změny zatížení. Sériově pro 4.2 TDI.

Audi drive select

Změňte stiskem tlačítka charakter vozu. V závislosti na výbavě můžete ovlivnit charakteristiku plynového pedálu, adaptivní pneumatické pérování, charakteristiku řazení, sportovní diferenciál a dynamické řízení.