500 C Pop
Noblesní a žádoucí, estetický a funkční, to je to, co dělá 500 C jedinečným.

Do standardního vybavení patří: 7 airbagů, elektrický posilovač řízení Dual drive s tlačítkem City/Sport podle typu motoru, ABS a EBD, výškově nastavitelný volant, dálkové ovládání cetrálního zamykání, elektricky ovládaná přední okna, klíč, který si můžete perzonalizovat, elektricky ovládaná vnější zpětná zrcátka s vyhříváním v barvě karosérie, zadní parkovací senzory, radio s CD a MP3, zadní dělené a sklopné sedadlo 50/50 s opěrkami a další.

 

500 C Lounge
Exkluzivní a klasický, to je 500 C Lounge luxusní verze 500 C.

Do standardního vybavení patří nad výbavu Pop. manuální klimatizace s protipylovým filtrem, Blue&Me™ systém, 15“ slitinová kola, volant potažený kůží s ovládání rádia a Blue&Me™, paket Chrom, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, kapsa na zadní straně předního sedadla a další.

Sedadla jsou potažena vysoce kvalitními potahy (dostupné v hnědé a černé), které jsou odolné a příjemné na omak. Interiér může být vyveden ve slonovinové a černé. Postranní části předních sedadel jsou v imitaci kůže.
500 C Lounge je dostupné se všemi motory. Velmi výkonný motor 1,4 16v 100k je standardně vybaven ESP systém.

 

Exteriér

Linie přední části vozidla se lehce táhnou k horní části čelního skla a poskytují tak větší přehled o dění na silnici. 500 C se pyšní díky pozměněné horní příčce výrazně zesílenou konstrukcí a naprosto čistými liniemi. Boční strany dotváří siluetu lišty s logem 500 C, zvedající se ke střeše v podobě oblouků.
Více než cokoliv jiného, pohled na zadní část je ten, který odhaluje unikátní styl tohoto vozu. Mezi charakteristické rysy tohoto vozu patří kulatý tvar elektricky vyhřívaného zadního okna, spoiler na kapotě a třetí brzdové světlo.
Otevírání zavazadlového prostoru je usnadněno plynovými vzpěry. Pokud je střecha dole, elektronika zabezpečí úplné otevření kufru.
11 dostupných barev karoserie: pastelové nebo metalické, retro nebo moderní. Všechny ladící s 3 barvami střechy a čalouněnín.

 

Interiér

Fiat 500 C je vybaven zbrusu novými sedadly.
Vnitřek vozidla byl vytvořen s důrazem na detaily. Interiér s retro nádechem byl moderně upraven a obohacen exkluzivními materiály – např. noblesní kůží Frau.
Střecha je vyrobena z dvojitého plátna a zaručuje výbornou tepelnou izolaci.
Chromované prvky, dvojbarevné sedačky, palubní deska vždy ladící s barvou karoserie a novým logem, mnoho úložných prostorů a dokonalé detaily doplňují elegantní a funkční prostor pro cestující, do kterého se vejdou pohodlně 4 lidi.