Styl, funkčnost, prostor
Doblò Panorama je dokonalá souhra dynamičnosti a elegance, kvalitních materiálů a smyslu pro detail.
Nový design, vyvinut exkluzivně ve Fiat Centro Stile nabízí velký vnitřní prostor bez toho, aniž by ustupoval od všestrannosti a individuálních potřeb. Je živý a moderní, s okamžitě rozpoznatelnými liniemi.

Doblò Panorama je autem současnosti, které ví jak uspokojit a vyjádřit osobnost i nejnáročnějšího majitele, především díky jeho požadavkům na výkon a celkovou využitelnost prostoru.

Exteriér
Nová identita Dobla Panorama je okamžitě zřejmá již při prvním pohledu na přední i zadní část vozu. Působivá robustní přední část je charakteristická velkým čelním sklem, zaoblenou kapotou, výraznými světlomety, elegantním nárazníkem s logem uprostřed, dvěmi funkčními ochrannými bočními částmi, kde jsou umístěny mlhovky.
Při pohledu ze strany je Doblò Panorama charakteristické čistými delšími liniemi a posuvnými dveřmi s integrovanými kolejnicemi ve vozidle. Zadní výklopné dveřepřidávají dotek elegance a osobitosti, a zároveň zachovávají kontinuitu mezi jednotlivými bočními plochami. Impozantně dimenzovaná zadní část napovídá o velikosti objemu zavazadlového prostoru, velké okno a dveře usnadňují přístup. Ve spodní části masivní nárazníky plynule navazují na zadní podběhy. Vzhled zadní části vozu dovádí elegantně a chytře navržená vertikální světla k dokonalosti.
Doblò může být také vybaveno střešními ližinami, které jsou přizpůsobeny vzhledu vozidla a dodají mu na osobitost.

Interiér
Interiér prošel opravdu radikální proměnou. Nová palubní deska je elegantní a praktická zároveň. Doblò Panorama oplývá úložným prostorem, k dispozici jsou držáky na nápoje či síťka na drobnosti. Vnitřní výplně dveří s mnoha kapsami a úložnými prostory korespondují s designem palubní desky.
Krásný, ergonomický, funkční a pohodlný interiér je proveden v pečlivě vybraných materiálech a slušivých barvách čalounění. Velká okna zajišťují vzdušnost a prosvětlenost interiéru.

Funkčnost
Vnitřní prostor nemá konkurenci: 5 míst včetně velkého zavazadlového prostorunebo za příplatek možnost přepravy až 7 cestujících.

V 5 místné konfiguraci je nastavitelný kryt zavazadlového prostoru, který může být nastaven ve dvou úrovních a umožňuje uspořádat Vaše zavazadla s extrémní flexibilitou. Pokud sklopíte zadní sedadla dostanete dokonalou rovinu s nosností 70 kg.

V 7 místné konfiguraci, dvě třetiny řad sedadel mohou být v případě potřeby odstraněny.
Obrovský zavazadlový prostor má objem 790 litrů – největší z vozidel ve své kategorii.