Dnes již legendárního modelu japonské automobilky se na světě prodalo desítky miliónů, což z Corolly učinilo historicky neprodávanější automobil na světě. Jméno Corolla zdobí auta již od roku 1966 a od té doby prošel vůz mnoha zásadními změnami. Nejnovější verze spatřila světlo světa v roce 2006 a opět nabízí spolehlivost a prvotřídní kvalitu, na kterou jsme byli zvyklí.

Toyota Corolla patří ve své třídě (nižší střední) k nejméně poruchovým vozům a v žebříčcích spolehlivosti obsazuje pravidelně přední místa. Tento čtyřdveřový sedan je vlajkovou lodí Toyoty a automobilka se za něj rozhodně nemusí stydět. Přestože není designérsky nijak odvážná, má stále více spokojených fanoušků.

Pozoruhodný design, vynikající kvalita, inovační technologie a Toyota Optimal Drive. To je klíč k bohatému a výjimečnému zážitku z jízdy vozem Toyota Corolla. K elegantní jízdě kamkoliv.

Pohodlná a elegantní. Nová Corolla vyniká sebevědomým dynamickým designem zvýrazněným chromovanou mřížkou chladiče, výrazným tvarem předních světlometů a stylovými  16″ litými koly

Požadujte víc – Nová Corolla zvyšuje hodnotu každé jízdy díky prvotřídním materiálům a osobitému stylu, kde praktičnost a kvalita jdou spolu ruku v ruce.