Můžete mít v 3 dveřové nebo v 5 dveřové verzi nebo v provedení Peugeot 107 XA(užitková verze).

Automobil je malých rozměrů, které uplatníte především ve městě, a při parkování. Jeho rozměry jsou: délka 3430 mm, výška 1470 mm, šířka 1630mm. Bezpečnost Peugeot 107 je na dobré úrovni. Můžete si vybrat ze dvou stupních výbav SMILE, TRENDY. Plus můžete si připlatit za některé prvky v příplatkové výbavě. Motory se nabízejí dva jeden benzinový tříválec a naftový motor HDI.

Model 107 má typické „kočičí“ rysy vozů značky Peugeot. Jeho dynamický a moderní styl podtrhují vysoko posazené přední světlomety mandlového tvaru, široký otvor sání s mřížkou typu včelí plástve, výrazné prolisy kapoty navazující na sloupky rozměrného čelního skla a široká chromovaná lišta na nárazníku.

Model 107 je elegantní městský vůz. Rozmanitost a nápaditost provedení interiéru umocňují vnitřní výplně dveří v barvě karoserie. Pohodlná sedadla se subtilní konstrukcí a integrovanými opěrkami hlavy, palubní deska a technický design panelu rádia* vytváří v interiéru příjemnou  atmosféru a činí tak tento vynalézavý městský vůz ještě svůdnějším.* Podle zvolené verze

Originalita stylu zadní části je zdůrazněna proskleným víkem zavazadlového prostoru, které řidiči poskytuje vynikající výhled z vozu, v městském provozu tolik potřebný. Dalším moderním prvkem je široký černý lem skla zvýrazněný vysoko posazenými vertikálními světly s vypouklou středovou částí.

Vytvořte si svůj nový Peugeot 107 podle vašeho vkusu a představ: na výběr máte jednoduchost první úrovně výbavy nebo více fantazie a dodatečnou výbavu úrovně 2. Peugeot 107 vám nabízí dvě varianty látkového čalounění sedadel: u úrovně Smile dvoubarevné provedení v béžovém nebo černém odstínu Nokimate Mistral nebo moderní látku Stilada/Mistral Bise nebo Mistral Orange u Trendy.